A hetedik.

Meghalt, semmi kétség. Ott feküdt a padlón. Még szivárgott a vér a szúrt sebből, de már nem volt benne élet. A szeme a mennyezetet kutatta. Most először hozzá mert érni, és lecsukta a halott szemét. Megkönnyebbült kissé……….

Mitől tűnik el a motiváció?

Általában kétféle munkavállaló létezik. Az egyik azért megy „állásba”, hogy ne haljon éhen. (A másik ………

………………………………Nincs könnyű helyzetben, aki a Táltos témában manapság el akar igazodni. Több akadállyal találja magát szemben ………………………………….

Tetoválásom története!

Tegnap fél hét múlt pár perccel. A Grand Fotelben ülök. Kezdő íróként azon gondolkozom, hogy ma miről írjak egy hevenyészett remekművet…………………………

Tanyasi történet 

……………………………Az egyik búcsúban különös hírek terjengtek. Katonaszökevények betyárkodnak a tanyavilágban. Fosztogatják az apró jószágot. Láttam, hogy nem szívesen és halkan mondogatják egymásnak a történeteket a férfiak poharazás közben. Ahogy fogyott a bor, úgy lettek egyre gonoszabbak a rablók. Este felé már voltak akik gyerekeket ettek. Nem derült ki számomra, hogy ezekről a rablókról van szó vagy ez csak megtörtént egyszer, valamikor régebben. Vagy a pap mondta valamelyik misén. Hazafelé nagyanyámmal elbújtunk a szekér hátuljában és aludni tértünk.

Una cerveza, por favor 

Minden utazás egy kaland kezdete. Prága az egyik kedvenc városa volt. Összespórolt annyi pénzt, hogy a világ bármely városában szerényen le tudott volna telepedni. Fiatalabb korában bejárta az akkor bejárható helyeket, és úgy alakult, hogy rendszeresen Prágába utazott. Szeretett onnan eljönni is. Az utazást magát is kedvelte. A vonatot a nyüzsgés miatt, az autót pedig a kényelem miatt. Mindig olyan helyen szállt meg, ahonnan villamossal be lehetett jutni az óvárosba. Szerette a régi utcákat. Voltak kedvenc helyei, amit itt tartózkodásakor minden alkalommal újra és újra végig járt.